Kapper nabij Terneuzen

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Wanneer u op zoek bent naar een kapper in de buurt van Terneuzen, kunt u uit veel verschillende kapsalons kiezen. Het liefst vindt u natuurlijk een kapper die over de juiste vakkennis en kniptechnieken beschikt. In dat geval bent u bij ons op de goede plaats. De kapsters van Hair by Louella hebben jarenlange ervaring en hebben bovendien verschillende kappersprijzen gewonnen.

Kapper Terneuzen

Een kapper in Zeeland, nabij Terneuzen die u in het middelpunt zet

Hair by Louella is een kapper in Zeeland, in de buurt van Terneuzen. Het is slechts een half uurtje rijden. Als u een afspraak bij ons heeft, ontdekt u al snel dat dit het stukje rijden zeker waard is. Wij zetten onze klanten namelijk altijd in het middelpunt en geven elke klant de nodige tijd en aandacht. Wij luisteren begripvol naar uw wensen en denken graag met u mee. Zien wij dat uw haar ongezond is of dat uw hoofdhuid problemen heeft? Dan geven we u handzame tips waardoor u hier binnen de kortste keren weer vanaf bent.

Kies de behandeling die bij u past

Wilt u voor een bezoek aan de kapper vanuit Terneuzen, Zeeland, naar ons toekomen? Kies dan eerst welke behandeling u graag laat doen. Onze prijslijst vertelt u welke behandelingen wij aanbieden en wat hier de prijs van is. Wilt u zichzelf eens helemaal verwennen? Kies dan uit een van onze arrangementen. U plaatst uw reservering eenvoudig online of plant uw afspraak in door te bellen naar +31 (0)114 320 222. Wij zien u graag terug in onze kapsalon!

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.