1996-1999: Antwerpse academie Verbist

Van kleins af aan wist ik dat ik hairstyliste wilde worden. Mijn carrière is dan ook van start gegaan met een gerenommeerde kappersopleiding aan de Antwerpse academie Verbist. Hier leerde ik de nieuwste technieken en trends in de kapperswereld en ontwikkelde ik mijn eigen stijl. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn vaardigheden te verbeteren en te groeien als hairstyliste.

Ik ben trots op mijn prestaties en ben altijd bezig met het verbeteren van mijn vaardigheden en het uitbreiden van mijn portfolio. Ik hou van het creëren van unieke kapsels voor mijn klanten en ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om ze te verwennen. Ik blijf strijden voor de top en heb altijd als doel om een van de beste hairstylisten in de branche te worden. Ik ben dankbaar voor deze uitdagingen en kijk uit naar de toekomst en wat die voor mij in petto heeft.