2007: Genomineerd voor Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year

Ik ben enorm trots op mijn nominaties voor de Coiffure Award. Het is een eer om genomineerd te worden en de waardering voor mijn harde werk te ontvangen. In 2007 was ik genomineerd voor de titel van de nominatie Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Dit was een enorme prestatie en ik was dankbaar voor de kans om mijn vaardigheden en passie te delen met een groter publiek.

Deze nominaties hebben me geholpen om te groeien als stylist en mijn kennis en ervaring in de haar industrie te vergroten. Ik heb geleerd van de andere genomineerden en heb gebruik gemaakt van de kans om mijn netwerk uit te breiden. Ik ben ervan overtuigd dat ik beter ben geworden als stylist dankzij deze unieke ervaringen en kansen. Ik blijf me inzetten voor mijn passie en ik hoop op de lange termijn nog meer nominaties en awards te verdienen.