2008: Genomineerd Coiffure Award

Voor mij als haarstylist is het een eer om weer genomineerd te zijn voor de Coiffure award. Ik hou enorm van het creëren van nieuwe, opvallende en soms ook uitdagende kapsels. Het feit dat ik dit jaar weer in de running ben voor deze award, betekent dat mijn harde werk en passie voor het vak opgemerkt worden door de industrie.

In 2006 was ik ook al genomineerd en ik ben dan ook blij dat ik dit jaar opnieuw een kans heb om te laten zien wat ik in huis heb. Dit keer met een donker uniek kapsel, wat volgens mij een echte verrassing zal zijn voor de jury en het publiek.

Het is iedere keer weer spannend om genomineerd te worden. Ik vind het belangrijk om mezelf uit te dagen en nieuwe dingen te proberen, en ik hoop dat dit zichtbaar is in mijn werk. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kapsel op de rode loper te showen en te zien hoe het ontvangen zal worden. Ik hoop natuurlijk op een winst, maar of ik nu win of niet, ik ben vooral trots op het feit dat ik genomineerd ben en dat ik mijn passie en harde werk met de wereld kan delen.