2011: Opening eigen salon Hair by Louella

Het hele proces van het vinden van een geschikte locatie voor mijn salon was uitdagend, maar het was het waard. Ik wilde iets creëren waar mensen zich op hun gemak zouden voelen en waar ze zich verzorgd zouden voelen. Ik was vastbesloten om hen een welkom gevoel te geven en hen te laten ervaren hoe belangrijk ze voor mij zijn. Ik wilde hen een oase bieden waar ze zich even konden ontspannen en zich helemaal konden laten verwennen.

Toen ik eindelijk de perfecte locatie vond, was het tijd om aan de slag te gaan. Ik kon niet wachten om mijn visie en missie voor mijn salon te delen met de wereld en hen te laten zien wat ik in mijn mars had. Ik was vastbesloten om een verschil te maken en mijn klanten de allerbeste ervaring te bieden die ze ooit hadden gehad. Ik wist dat dit niet gemakkelijk zou zijn, maar ik was bereid om alles te geven wat ik had.

Een eigen salon is iets waar ik altijd al van droomde. Ik kijk uit naar de toekomst en wat die voor mijn salon en mijn klanten in petto heeft. Ik weet dat er nog veel uitdagingen op mijn pad zullen komen, maar ik zal me daarvoor inzetten om mijn klanten de allerbeste ervaring te bieden. Ik zal me blijven ontwikkelen en blijven groeien om hen het beste van het beste te bieden.