2014: Opening vernieuwde salonconcept Hair By Louella

De vernieuwde salon van Hair by Louella is een plaats waar klanten een unieke beleving kunnen ervaren, waar ze terecht kunnen voor de allernieuwste technieken en trends op het gebied van haarstijlen en haarkleuringen. Dankzij het toegewijde team van ervaren kapsters en stylisten, biedt de salon de allerhoogste kwaliteit aan haar behandelingen.

Het pand aan de Gravestraat 166 in Clinge heeft in 8 weken tijd een ware metamorfose ontworpen door designer Guy Sarlemijn Design ondergaan. De klanten kunnen zich ontspannen en laten verwennen tijdens een haarbehandeling, terwijl ze genieten van de rustgevende omgeving en de persoonlijke aandacht van het team.

Hair by Louella is meer dan een gewoon kapsalon. Het is een plek waar klanten zich op en top kunnen voelen, met een stijlvolle en comfortabele sfeer, een team van ervaren professionals en de allernieuwste technieken en producten. Bezoek ons en ervaar de visie van Hair by Louella: een plek waar waar beleving, vernieuwing en kwaliteit bij elkaar komen. en de kwaliteit die de salon te bieden heeft.