Bruidskapsels in Zeeland

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

De mooiste bruidskapsels in Zeeland worden door onze stylisten gemaakt. Als hoogwaardige kapsalon zijn wij in staat om uw kapsel om te toveren tot een waar kunstwerk. Het knippen en stylen van haren is echt onze passie. Een van onze stylisten heeft dan ook op wereldklasse geknipt en gekleurd en heeft zelfs een prijs binnengesleept voor mooiste bruidskapsel in 2005. Wanneer u nog twijfelt tussen verschillende bruidskapsels, kom dan langs in onze zaak in Zeeland en vraag om persoonlijk advies. Wij helpen u uiteraard graag met het vinden van het perfecte kapsel voor uw grote dag.

Profiteer van onze jarenlange ervaring in het maken van bruidskapsels in Zeeland

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het maken van allerlei soorten bruidskapsels in Zeeland. Daarnaast hebben we ook verschillende prijzen gewonnen, die u terugvindt in ons portfolio. Komt u bij ons langs voor uw bruidskapsel, dan kunt u erop rekenen dat we ruim de tijd nemen voor u. Wij plaatsen onze klanten altijd in het middelpunt en geven eenieder de look die ze voor ogen hebben. Desgewenst kunnen we zelfs uw bruidsmake-up op professionele wijze verzorgen.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u uw bruidskapsel door onze ervaren stylisten laten verzorgen? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)114 320 222. Wij bespreken de mogelijkheden met u en plannen samen een afspraak in. Wij helpen u graag aan een oogverbluffende uitstraling op uw grote dag!

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.