Haarmakers Herfst/Wintercollectie 2019/2020

Haarmakers is een professioneel kwaliteitslabel en wij als team van Hair By Louella zijn hier trots op aangesloten te zijn. Bij aansluiting bij dit label blijven wij als team altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de haarindustrie. Hierdoor kunnen wij altijd inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten en hen voorzien van de laatste haartrends.

Het is onze passie om onze klanten te voorzien van de allerbeste haarbehandelingen, en door aangesloten te zijn bij Haarmakers kunnen wij dit nog beter waar maken. Ons team staat altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies en professionele behandelingen, zodat u zich helemaal kunt ontspannen en verzorgd kunt voelen. Wij geloven in het creëren van een unieke ervaring voor onze klanten, en door samen te werken met Haarmakers kunnen wij dit nog beter realiseren.

Kom langs bij onze salon en laat u verwennen door ons team van experts. Wij helpen u graag om de perfecte look te creëren die bij uw stijl en persoonlijkheid past, en zorgen ervoor dat u ons met een stralend kapsel verlaat. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Hair By Louella.

Hieronder ziet u de herfst/winter collectie van Haarmakers.