Hair By Louella is vanaf November 2017 aangesloten bij ”Haarmakers”

Hair by Louella is sinds november 2017 aangesloten bij het professionele kwaliteitslabel Haarmakers. Door onze aansluiting bij Haarmakers zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit haar- en beautybehandelingen.

Haarmakers is opgericht om de professionele kapper te herkennen en te onderscheiden van de overige salons. Bij Hair by Louella kunt u er zeker van zijn dat u in handen bent van getrainde stylisten die precies weten hoe zij u het beste kunnen helpen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van haar- en beautybehandelingen, en wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Met de nadruk op persoonlijke aandacht en kwaliteit, staat Hair by Louella garant voor een onvergetelijke beleving. Of u nu op zoek bent naar een nieuw kapsel, kleurbehandeling of een complete beautybehandeling, wij zijn er om u te helpen bij het vinden van uw perfecte stijl. Onze professionele stylisten zullen u met een getraind oog en luisterend oor adviseren over de beste keuze voor u. Kortom, als u op zoek bent naar de beste haar- en beautybehandelingen, dan bent u bij Hair by Louella aan het juiste adres.