Heren knippen Clinge

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Bent u op zoek naar een professionele kapsalon waar de kapsters ook heren knippen in Clinge, vlakbij Terneuzen? Hair by Louella is de kapsalon die u zoekt. Naast heren, knippen wij ook dames en kinderen. Wij begrijpen dat iedereen een ander haartype heeft en dus ook een andere behandeling vereist. Bij ons krijgt elke klant voldoende aandacht en tijd. Daarnaast geven we zelfs adviezen over het gezond houden van uw haren en hoofdhuid. Omdat onze kapsters echt passie hebben voor het vak en over alle nodige vakkennis beschikken, kunnen ze u de beste tips geven.

Heren knippen in Clinge

Heren knippen wij uiterst professioneel in onze salon in Clinge, vlakbij Terneuzen

Naast vakkennis beschikken wij over speciale kniptechnieken die nodig zijn wanneer wij heren met verschillende kapsels knippen in onze kapsalon in Clinge, in de buurt van Terneuzen. Wij gaan zorgvuldig met uw kapsel om en laten u weer naar buiten lopen met een coupe die volledig naar wens is. Naast het knippen van haren, bieden wij heren ook een professionele baardbehandeling aan. Wij knippen, verzorgen of scheren uw baard zodat u er weer netjes en verzorgd uitziet. Bekijk onze prijslijst en ontdek de verschillende behandelingen die wij aanbieden. Omdat onze kapsalon in Clinge slechts op een halfuurtje van Terneuzen ligt, is het voor heren uit Terneuzen die graag hun haren willen laten knippen goed te doen om ons te bezoeken.

Reserveer nu eenvoudig online

Bent u al enige tijd op zoek naar een kapper in Clinge, in de omgeving van Terneuzen, die ook goed is in het knippen van heren? Kom dan langs bij Hair by Louella. Wij zorgen ervoor dat u weer gaat stralen! Een online reservering plaatsen is zo gedaan. Laat ons weten welke behandeling en welke kapster u wilt en geef vervolgens aan op welke datum en tijdstip het u schikt. Wilt u toch liever telefonisch reserveren? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar +31 (0)114 320 222.

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.