Heren knippen Heikant

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Bent u op zoek naar een professionele kapsalon waar de kapsters ook heren knippen in Heikant, vlakbij Terneuzen? Hair bent u op zoek naar een professionele kapsalon waar de kapsters ook heren knippen in Heikant, vlakbij Terneuzen? Hair by Louella is de kapsalon die u zoekt. Natuurlijk knippen wij ook dames en kinderen. We begrijpen dat iedereen een ander haartype heeft en dus ook een andere behandeling vereist. Bij ons krijgt elke klant voldoende aandacht en tijd. Daarnaast geven we zelfs adviezen over het gezond houden van uw haar en hoofdhuid. Omdat onze kapsters echt passie hebben voor het vak en over alle nodige vakkennis beschikken, geven ze u de beste tips.

Heren knippen wij uiterst professioneel in onze salon in Heikant, vlakbij Terneuzen

Naast vakkennis beschikken wij over speciale kniptechnieken die nodig zijn wanneer wij heren met verschillende kapsels knippen in onze kapsalon in Heikant, in de buurt van Terneuzen. Wij bieden heren ook een professionele baardbehandeling aan waarbij wij uw baard knippen, verzorgen of scheren. Bekijk onze prijslijst en ontdek de verschillende behandelingen die wij aanbieden. Omdat onze kapsalon in Heikant slechts op een halfuurtje van Terneuzen ligt, is het voor heren uit deze regio die hun haar willen laten knippen gemakkelijk om ons te bezoeken.

Reserveer nu eenvoudig online

Bent u al enige tijd op zoek naar een kapper in Heikant, in de omgeving van Terneuzen en Stekene, die ook goed is in het knippen van heren? Kom dan langs bij Hair by Louella. Wij zorgen ervoor dat u weer gaat stralen! Een online reservering plaatsen is zo gedaan. Laat ons weten welke behandeling u wilt en door welke kapster u geknipt wilt worden en geef uw voorkeur voor een datum en tijd door. Wilt u liever telefonisch reserveren of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar +31 (0)114 320 222.

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.