Vrouwenkapper in de buurt van Stekene

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Wanneer u op zoek bent naar een vrouwenkapper in de buurt van Stekene, is het een goed idee om een afspraak te maken bij onze kapsalon! Onze kapsters bij Hair by Louella werken vakkundig, professioneel en hebben jarenlange ervaring opgedaan. Vanuit Stekene is Heikant, waar onze dameskapper is gevestigd, ongeveer een kwartier rijden met de auto. Wij zijn dus zeer goed bereikbaar wanneer u hier in de buurt woont.

Onze vrouwenkapper nabij Stekene helpt u snel verder

Wij blijven ons constant ontwikkelen en zijn aangesloten bij Haarmakers. Dit is een kwaliteitslabel voor kappers en houdt in dat wij educatie, beleving en kwaliteit vooropzetten. Daarnaast werken wij als dameskapper in regio Stekene merkonafhankelijk en gebruiken we dus alleen producten waar wij 100% in geloven. Laat u bijvoorbeeld uw haar verven bij onze dameskapper in regio Stekene? Dan gebruiken wij Nabé natuurlijke haarkleuring of Schwarzkopf haarkleuring. Ook zijn wij groot fan van de producten van Kérastase en Sebastian Professional. Bij onze vrouwenkapper in Heikant, nabij Stekene en Hulst, krijgt u altijd het beste van het beste.

Maak gemakkelijk online een afspraak

Een afspraak maken bij onze dameskapper in regio Stekene is zeer gemakkelijk. Dit doet u namelijk online binnen een aantal klikken. U geeft zelf de voorkeur voor een datum en tijd aan en kiest ook uw favoriete vrouwenkapper in onze kapsalon nabij Stekene. Heeft u hier geen voorkeur in? Dan laat u dit gewoon leeg. Telefonisch een afspraak maken is ook mogelijk via +31 (0)114 320 222. Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze natuurlijk graag. Ons team hoort graag van u!

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.