Afspraak maken bij de kapper

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Is het voor u weer tijd om een afspraak te maken bij de kapper omdat u dode haarpunten weg wilt laten knippen? Of bent u misschien toe aan een totaal nieuwe coupe? Dan zijn wij u graag van dienst. Hair by Louella is sinds 2010 een welbekend begrip binnen het kappersvak. Als u een afspraak maakt bij onze kapper, weet u zeker dat uw haar in goede handen is. Onze professionals hebben alle nodige vakkennis en beschikken over speciale knip- en kleurtechnieken. Bovendien weten ze alles over haarverzorging en hoofdhuidproblemen.

Snel en eenvoudig online een afspraak maken bij uw favoriete kapper

Een afspraak maken, doet u bij onze gespecialiseerde kapper. Wilt u uw haar laten wassen, knippen, föhnen, knippen en/of stylen? Wij specialiseren ons niet alleen in dames knippen, maar ook in vele andere behandelingen. Denk aan het epileren van wenkbrauwen of het aanbrengen van haarmaskers. Doordat wij aangesloten zijn het kwaliteitslabel Haarmakers, bent u bij ons altijd verzekerd van kwaliteit. Ook voor het knippen van heren of het laten trimmen van uw baard komt u naar onze kapperszaak. Iedereen kan bij ons terecht voor een behandeling.

Laat u adviseren door onze stylisten

Zoekt u een kapper om een afspraak te maken? Bij ons profiteert u van de beste kwaliteit. U wordt als klant altijd in het middelpunt gezet bij ons. Wij nemen de tijd voor elke behandeling en doen geen concessies in kwaliteit. Indien gewenst, krijgt u persoonlijk advies. Bekijk onze prijslijst en maak vandaag nog een afspraak. Maak een afspraak via de website of bel naar +31 (0)114 320 222. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar info@hairbylouella.nl.

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.