Afspraak maken bij de kapper

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Is het voor u weer tijd om een afspraak te maken bij de kapper omdat u dode haarpunten weg wilt laten knippen? Of bent u misschien toe aan een totaal nieuwe coupe? Dan zijn wij u graag van dienst. Hair by Louella is sinds 2010 een welbekend begrip binnen het kappersvak. Als u een afspraak maakt bij een van onze kappers, weet u dus zeker dat uw haar in goede handen is. Onze professionals hebben alle nodige vakkennis en beschikken over speciale knip- en kleurtechnieken. Bovendien weten ze alles over haarverzorging en hoofdhuidproblemen.

Afspraak maken kapper Clinge

Snel en eenvoudig online een afspraak maken bij uw favoriete kapper

Het maken van een afspraak met een van onze kappers doet u heel gemakkelijk via onze website. Kies allereerst de behandeling die u graag wilt. Wilt u uw haar laten wassen, knippen, föhnen en/of stylen? Of wilt u uw wenkbrauwen laten epileren of baard laten trimmen? Daarnaast is het laten aanbrengen van een haarmasker bij Hair by Louella ook altijd een goede keuze, aangezien wij zijn aangesloten bij het kwaliteitslabel voor Haarmakers. Wilt u even helemaal in de watten gelegd worden? Kies dan voor een van onze arrangementen. We knippen zowel dames als heren en kinderen; iedereen kan bij ons terecht voor een behandeling.

Laat u adviseren door onze stylisten

Wanneer u besluit een afspraak te maken met een van onze kappers, kunt u erop rekenen dat u als klant in het middelpunt wordt gezet. Wij nemen de tijd voor elke behandeling en doen geen concessies in kwaliteit. Bovendien vraagt u onze stylisten gewoon om persoonlijk advies. Wilt u bijvoorbeeld weten welk kapsel u goed zal staan? Of wilt u tips over de verzorging van uw haar en hoofdhuid? Wij helpen u hier uiteraard graag bij. Bekijk onze prijslijst en maak vandaag nog een afspraak. Via onze website plaatst u eenvoudig en snel een reservering, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen via +31 (0)114 320 222.

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.