Dames knippen

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Bent u op zoek naar een professionele kapsalon waar ze dames knippen? Dan bent u van harte welkom bij Hair by Louella in Heikant. Wij knippen zowel dames als heren en kinderen en bieden eenieder een professionele behandeling. Als hoogwaardige salon in Zeeland komen klanten bij ons langs vanuit de eigen provincie, maar ook uit Noord-Brabant en België.

Dames knippen is onze passie

Wij als stylisten hebben er echt onze passie van gemaakt om dames te knippen, verven en stylen. Wij bezitten de nodige vakkennis en beschikken over speciale kleur- en kniptechnieken. Daarnaast weten wij alles over goede haarverzorging en hoofdhuidproblemen. Heeft u hier vragen over of wilt u weten of een bepaalde coupe u goed staat? In onze salon bent u ervan verzekerd dat we u voorzien van professioneel en persoonlijk advies. Bekijk onze prijslijst en behandelingen en maak direct een afspraak!

Reserveer online

Heeft u interesse in een van onze behandelingen, zoals het verven van uw haren, of wilt u graag een van onze uitgebreide arrangementen uitproberen? Reserveer eenvoudig online of bel ons via +31 (0)114 320 222. Wij zien u graag verschijnen in onze salon in Heikant en zetten u gedurende uw behandeling echt in het middelpunt. Zo geniet u optimaal van uw bezoek aan de kapper.

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.