Balayage verven Terneuzen

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Wilt u een balayage kapsel laten verven in de omgeving van Terneuzen? Kom dan naar Hair by Louella in Heikant. Balayage is een verftechniek die uw haar een lichte boost geeft zonder het meteen compleet te veranderen. Voor het professioneel laten verven van balayage komt u naar onze salon.

De voordelen van balayage verven in Terneuzen

Wanneer u balayage wilt laten verven in de buurt van Terneuzen, komt u naar onze kapperszaak. Wij specialiseren ons in balayage en het verven van haren nabij Heikant. Er zitten verschillende voordelen aan balayage. Er is namelijk minder onderhoud nodig bij balayage als het gaat over kleuring. Ook creëert u met deze behandeling meer afwisseling met een natuurlijke kleur. Daarnaast zorgt balayage er ook voor dat u nauwelijks uitgroei krijgt. Ons team doet er alles aan om u stralend de zaak uit te laten lopen met een goed nieuw balayage-kapsel.

Creëer een natuurlijke look met onze behandelingen

Bij onze kapperszaak, nabij Terneuzen, is het mogelijk om balayage te laten verven. Wij zijn gespecialiseerd in diverse behandelingen. Ook voor het knippen van heren nabij Heikant, zijn wij dé geschikte salon. Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Bel naar +31 (0)114 320 222 of stuur een e-mail naar info@hairbylouella.nl.

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.