Uw haren laten verven in Heikant

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Bent u op zoek naar een professionele kapsalon om uw haren te laten verven of kleuren in Heikant, vlakbij Terneuzen? Dan staan wij bij Hair by Louella voor u klaar. In onze kapsalon kunt u uw haren naar wens laten verven en voorzien we u van professioneel en persoonlijk advies. Bij onze salon in Heikant, op een halfuurtje rijden van Terneuzen, begrijpen we dat iedereen een ander haartype heeft. Hier houden we dan ook rekening mee wanneer u uw haren komt laten verven of kleuren.

Laat uw haren verven in onze kapsalon in Heikant, nabij Terneuzen

U kunt ervoor kiezen om gedeeltelijk uw haren te laten verven door bijvoorbeeld highlights te laten zetten. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw volledige haren te laten verven in onze kapsalon in Heikant, nabij Terneuzen. Waar u ook voor kiest, wij plaatsen onze klanten – zowel vrouwen en mannen als kinderen – altijd in het middelpunt. Wanneer u een afspraak maakt bij ons, nemen we dus de tijd voor u. Tijdens uw behandeling geniet u van een heerlijk warm of koud drankje naar keuze. Bent u benieuwd welke behandelingen wij uitvoeren? Bekijk dan onze prijslijst. Daarnaast bieden wij ook nog luxe arrangementen aan waarbij u volledig tot rust komt.

Laat uw haren door ons verven in dé kapsalon van Heikant

Wilt u uw haren laten verven of kleuren bij onze kapsalon in Heikant, in de buurt van Terneuzen? Dan profiteert u van de beste service. Al onze kapsters beschikken namelijk over de nodige vakkennis en kunnen u alles vertellen over haarverzorging en hoofdhuidproblemen. Wij geven u graag handzame tips waarmee u van deze problemen afkomt. Maak direct een afspraak met een van onze kapsters door online een afspraak te maken. Natuurlijk is telefonisch reserveren ook mogelijk. Bel ons gerust via +31 (0)114 320 222.

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.