Highlights laten zetten door een kapper in Clinge

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Veel mensen uit de omgeving van Terneuzen laten hun highlights zetten door een kapper van onze salon in Clinge, vlak bij Terneuzen. Een professionele kapper weet namelijk alles over haar- en hoofdhuidproblemen, het knippen van haren én hoe highlights of andere kleuring in het haar te zetten. Wanneer u hier zelf mee aan de slag gaat, loopt u het risico dat het mislukt en dat de highlights verkeerd uitvallen of dat de haren en de hoofdhuid beschadigen tijdens de behandeling. Wilt u dit risico vermijden? Maak dan een afspraak bij Hair by Louella! Wij gebruiken namelijk alleen hoogwaardige haarverzorging- en stylingproducten tijdens onze behandelingen.

Laat uw highlights zetten door een kapper van een hoogwaardige salon in Clinge

Bij Hair by Louella laten we u graag stralen met het kapsel dat u voor ogen heeft. Wij zijn een kapper in Clinge, in de buurt van Terneuzen, waar u met een gerust hart highlights kunt laten zetten en een kapsel op maat kunt laten knippen. Ook is het mogelijk balayage te laten verven. Wij hebben speciale kleur- en kniptechnieken geleerd en zijn bovendien aangesloten bij het kwaliteitslabel Haarmakers. Met echte passie voor het vak hebben we al vele kappersprijzen in ontvangst mogen nemen en vele mooie klussen mogen uitvoeren. In ons portfolio ziet u wat we zoal gewonnen en gedaan hebben.

Reserveer online een plek bij de kapper als u uw haar wilt laten kleuren of verven

Wilt u highlights laten zetten door een kapper in Clinge, op een halfuurtje rijden van Terneuzen? Die op wereldklasse heeft geknipt en gekleurd? Dan bent u van harte welkom om eens langs te komen. Maak een afspraak met onze kapper. Geef aan welke behandeling u wenst, door welke kapster u behandeld wilt worden en op welke datum en tijd het u schikt. Heeft u nog vragen? Of wilt u uw afspraak voor het laten zetten van highlights bij dé kapper in Clinge, nabij Terneuzen, liever telefonisch inplannen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 (0)114 320 222.

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.