Vrouwenkapper nabij Beveren

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Wanneer u op zoek bent naar een vrouwenkapper in de buurt van Beveren, maak dan zeker een afspraak bij Hair by Louella in Heikant. Wij knippen zowel dames als heren en kinderen vanuit Beveren. Vanuit Beveren zijn wij binnen een half uur te bereiken. Onze kapsters hebben allemaal een passie voor styling en luisteren naar uw wensen. Wanneer u dus voor kwaliteit en ervaring gaat, kiest u voor onze knip- en kleurdiensten!

Wij zijn dé vrouwenkapper in regio Beveren

Bij onze vrouwenkapper nabij Beveren, in Heikant, hebben wij al vele vrouwen mogen knippen. Wij hebben al diverse haartypen behandeld en uiteenlopende wensen vervuld. Ook bieden wij de beste kwaliteitsproducten aan. Onze vrouwenkapper nabij Beveren blijft zich constant ontwikkelen. Onze kapperszaak is aangesloten bij het kwaliteitslabel Haarmakers. Dit label voor kappers houdt in dat wij merkonafhankelijk werken en dat educatie, beleving en kwaliteit bij ons voorop staan. Kom naar onze vrouwenkapper nabij Stekene en Beveren voor het laten knippen en kleuren van dames.

Maak eenvoudig een afspraak met onze vrouwenkapper nabij Beveren

Bent u op zoek naar een vrouwenkapper nabij Beveren of omgeving? Maak een afspraak met onze kapperszaak uit Beveren die een passie heeft voor het knippen van dames. Doe dit gemakkelijk online. Wilt u uw afspraak toch nog annuleren? Doe dit dan kosteloos 24 uur voordat uw afspraak gepland staat. Mocht u dit niet tijdig doen, zijn wij genoodzaakt om 50% van uw geplande behandeling in rekening te brengen. Voor vragen belt u naar +31 (0)114 320 222 of e-mailt u naar info@hairbylouella.nl.

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.