Vrouwenkapper nabij Beveren

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Wanneer u op zoek bent naar een vrouwenkapper in de buurt van Beveren, maak dan zeker een afspraak bij Hair by Louella in Clinge. Wij knippen zowel dames als heren en kinderen. Vanuit Beveren zijn wij binnen een half uur te bereiken. Onze kapsters hebben allemaal een passie voor styling en luisteren naar uw wensen. Wanneer u dus voor kwaliteit en ervaring gaat, kiest u voor onze knip- en kleurdiensten!

Highlights zetten kapper in Clinge

Wij zijn dé vrouwenkapper in regio Beveren

Wij hebben al vele dames mogen knippen in onze kapsalon in Clinge, in regio Beveren. Dit betekent dat we diverse haartypen hebben mogen behandelen en uiteenlopende wensen hebben mogen vervullen. Wij blijven ons constant ontwikkelen en zijn dan ook aangesloten bij het kwaliteitslabel Haarmakers. Dit label voor kappers houdt in dat wij merkonafhankelijk werken en dat educatie, beleving en kwaliteit bij ons voorop staan. Het knippen en kleuren van het haar van dames in onze kapsalon nabij Beveren en Stekene doen wij dus altijd met de beste kwaliteitsproducten!

Maak eenvoudig een afspraak met onze vrouwenkapper nabij Beveren

Bent u woonachtig in Beveren of omgeving en wilt u een afspraak maken met onze vrouwenkapper, die een passie heeft voor het knippen van dames? Doe dit dan gemakkelijk online. Binnen een aantal klikken heeft u uw afspraak vastgelegd. Wilt u uw afspraak toch nog annuleren? Doe dit dan kosteloos 24 uur voordat uw afspraak gepland staat. Mocht u dit niet tijdig doen, zijn wij genoodzaakt om 50% van uw geplande behandeling in rekening te brengen. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Doe dit dan telefonisch via +31 (0)114 320 222.

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.