Kapper in de buurt

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Het vinden van een goede kapper in de buurt van Terneuzen kan soms erg lastig zijn. Elke stad kent namelijk wel tientallen kappers. Het is daarom wellicht moeilijk te bepalen welke kapper aan úw wensen voldoet. U wilt natuurlijk wel tevreden zijn over uw knipbeurt en het kapsel krijgen dat u voor ogen had. Wanneer u een kapper zoekt in de buurt van Hulst en Terneuzen, bent u van harte welkom bij Hair by Louella in Heikant.

Een kapper in de buurt die de tijd voor u neemt in Heikant

Bij ons staat de klant altijd in het middelpunt en krijgt elke klant de nodige tijd en aandacht. Wij luisteren goed naar uw wensen en knippen het kapsel dat u voor ogen heeft. Wij beschikken over speciale knip- en kleurtechnieken, dus naast een knipbeurt voor heren of dames laat u uw haren ook bij ons verven. Bent u benieuwd welke behandelingen wij nog meer te bieden hebben? Bekijk dan onze prijslijst. Tevens kunt u bij onze kapper in de buurt van Terneuzen ook terecht voor complete arrangementen om uzelf eens goed te verwennen. Dit is ook leuk om cadeau te geven!

Ontvang de beste adviezen van onze kappers tijdens uw afspraak

Bent u ervan overtuigd dat wij de beste kapper in de buurt van Terneuzen zijn? Plan dan heel gemakkelijk online een afspraak in. U kunt uiteraard ook bellen naar +31 (0)114 320 222 om een reservering te plaatsen. Tijdens uw afspraak ontdekt u dat onze kapsters passie hebben voor het vak en dat ze over veel vakkennis beschikken. Komen zij erachter dat uw haar ongezond is of dat u hoofdhuid problemen heeft? Dan geven ze u graag handzame tips om dit te verhelpen.

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.