Dameskapper nabij Hulst

Aangesloten bij Haarmakers kwaliteitslabel // Voor mannen, vrouwen én kinderen // Wellness arrangementen beschikbaar

Bent u op zoek naar een professionele kapsalon om uw haren te laten verven of kleuren in Heikant, vlakbij Terneuzen? Dan staan wij bij Hair by Louella voor u klaar. In onze kapsalon kunt u uw haren naar wens laten verven en voorzien we u. Bent u op zoek naar een vakkundige dameskapper nabij Hulst in Zeeland? Bij Hair by Louella helpen we u graag verder. Wij zijn dé ervaren vrouwenkapper uit Heikant, op nog geen tien minuten rijden van Hulst, en bieden u uiteenlopende arrangementen voor ieder budget aan. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen. Mocht u advies willen ontvangen over uw haartype of hoofdhuid, dan bent u bij ons, dé vrouwenkapper in regio Hulst, op de juiste plek.

Wij heten u welkom bij dé dameskapper in regio Hulst

Al jarenlang knippen en kleuren wij het haar van dames in onze kapsalon in de buurt van Hulst. Daarnaast zijn wij ervaren in het verven van diverse haartypes en heren en kinderen zijn in onze kapsalon ook van harte welkom. Maak dus gerust een afspraak voor het hele gezin! Wij zijn zeer goed te bereiken vanuit Hulst, maar ook als u woonachtig bent in Beveren is onze vrouwenkapper bereikbaar binnen een half uur.

Naast het knippen van dames bieden wij wellnessarrangementen aan in onze salon nabij Hulst

Wilt u even heerlijk ontspannen terwijl u een bezoek brengt aan onze dameskapper in Heikant, niet ver van Hulst? Dan kiest u voor een wellness arrangement waarbij u helemaal in de watten wordt gelegd. U zit in een comfortabele massagestoel en komt tot rust door onder andere achtergrondmuziek en sfeerverlichting. Indien gewenst knippen wij ook dames en heren tijdens dit arrangement in onze kapsalon nabij Hulst. Uiteraard krijgt u altijd een drankje naar keuze aangeboden en is het mogelijk om uw haar in model te föhnen.

Maak een afspraak bij onze dameskapper in de buurt van Hulst

Bent u woonachtig in Hulst of omgeving en wilt u een afspraak maken bij onze vrouwenkapper? Doe dit dan eenvoudig online. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken via +31 (0)114 320 222. Wij knippen met veel plezier allerlei dames met diverse haartypen in onze kapsalon in regio Hulst. Tot snel!

Arrangement

Geniet van onze arrangementen “Wellness Ritual – care & beauty” en beleef een uniek ritueel, zodat vermoeidheid en stress plaats maken voor een gevoel van ontspanning en gemoedsrust.