Kom naar onze kapper in Heikant voor de beste kapsels

Bent u op zoek naar een kapper in de buurt van Heikant die balayage uitvoert? Sinds 2010 is Hair by Louella een begrip binnen het kappersvak. Vakbekwaamheid, geen concessies doen in kwaliteit en gezonde keuzes maken staan centraal in de visie van Hair by Louella. Dat heeft ertoe geleid dat ik een duidelijke keuze heb gemaakt om te werken met professionele producten, waaronder:

  • Nabé natuurlijke haarkleuring
  • Schwarzkopf haarkleuring
  • Kérastase Professional
  • Sebastian Professional

U kunt ons vinden aan de Vlasstraat 11, 4566 BC te Heikant. We verwelkomen u graag op onze nieuwe locatie en blijven streven naar dezelfde hoogwaardige kappersdiensten waar onze klanten op vertrouwen.

Een kapper in Heikant die werkt met de nieuwste technieken en balayage verricht

Ontwikkeling binnen ons vak is een must. Als kapper in Heikant, in de buurt van Terneuzen en Hulst, ben ik hier dan ook erg actief mee bezig, bijvoorbeeld door balayage uit te voeren. Voor het merk Nabé ontwikkel ik de trendlijnen. Dat houdt in dat ik van kleur- tot kniptechnieken educatie en looks creëer. Mijn team en ik knippen zowel dames als heren en kinderen en verzorgen ook bruidskapsels en bruidsmake-up. Daarnaast ben ik als kapper uit Heikant expert in het zetten van highlights, balayage en het verven van uw haren en ben ik makkelijk bereikbaar voor iedereen uit de buurt.

Kies voor een verzorgde en zelfverzekerde look

Team Hair by Louella in Heikant, is dé kapper in de buurt die voor u klaarstaat.

We zijn eind 2018 aangesloten bij het kwaliteitslabel Haarmakers. Dit betekent dat wij professioneel en merkonafhankelijk zijn. Daarnaast is dit label gemaakt voor iedere kapper die educatie, beleving en kwaliteit belangrijk vindt. De visie van Haarmakers is helder: wanneer u er goed uitziet, gaat er een wereld voor u open. Wanneer u goed gestyled bent, straalt u namelijk niet alleen van buiten, maar ook van binnen. U voelt zich verzorgd, zelfverzekerd, up-to-date én energiek. Dat voelt niet alleen goed, maar valt ook op bij mensen in uw omgeving.

Team Hair by Louella in Heikant, is dé kapper in de buurt die voor u klaarstaat voor onder andere balayage.