Hair by LOUELLA

Bent u op zoek naar een kapper in de buurt van Clinge? Sinds 2010 is Hair by Louella een begrip binnen het kappersvak.

Vakbekwaamheid, geen concessies doen in kwaliteit en gezonde keuzes maken staan centraal in de visie van Hair by Louella. Dat heeft ertoe geleid dat ik een duidelijke keuze heb gemaakt om te werken met professionele producten, waaronder:

  • Nabé natuurlijke haarkleuring
  • Schwarzkopf haarkleuring
  • Kérastase Professional
  • Sebastian Professional

Een kapper in Clinge die werkt met de nieuwste technieken

Ontwikkeling binnen ons vak is een must. Als kapper in Clinge, in de buurt van Terneuzen en Hulst, ben ik hier dan ook erg actief mee bezig. Voor het merk Nabé ontwikkel ik de trendlijnen. Dat houdt in dat ik van kleur- tot kniptechnieken educatie en looks creëer. Mijn team en ik knippen zowel dames als heren en kinderen en verzorgen ook bruidskapsels en bruidsmake-up. Daarnaast ben ik als kapper uit Clinge expert in het zetten van highlights en het verven van uw haren en ben ik makkelijk bereikbaar voor iedereen uit de buurt.

Kies voor een verzorgde en zelfverzekerde look

We zijn eind 2018 aangesloten bij het kwaliteitslabel Haarmakers. Dit betekent dat wij professioneel en merkonafhankelijk zijn. Daarnaast is dit label gemaakt voor iedere kapper die educatie, beleving en kwaliteit belangrijk vindt. De visie van Haarmakers is helder: wanneer u er goed uitziet, gaat er een wereld voor u open. Wanneer u goed gestyled bent, straalt u namelijk niet alleen van buiten, maar ook van binnen. U voelt zich verzorgd, zelfverzekerd, up-to-date én energiek. Dat voelt niet alleen goed, maar valt ook op bij mensen in uw omgeving.

Team Hair by Louella in Clinge, is dé kapper in de buurt die voor u klaarstaat.